11 Nisan 2011 Pazartesi

Yatay Geçiş Yaptım. Burs(Öğrenim) ve Katkı Kredimin Durumu Ne Olacak??

Evet arkadaşlar bu blogu açmamdaki en büyük sebeplerden biri de Öğrenim ve Katkı Kredisinin yatay geçişten sonra bu işleri nasıl halledeceğiz sorusunun internette yatay geçişle alakalı sitelerde cevabının olmamasıdır...

Yatay geçiş yapan tanıdığınız varsa zaten ondan bir şekilde öğrenirsiniz ve bu husus başınızı ağrıtmaz. Fakat çevrenizde böyle bir kişi yoksa bu husus başınızı ağrıtabilir...

Yaşadığım olaylar silsilesinden size kesitler vererek hikayemi anlatacağım. Çayınızı, kahvenizi alın boş zamanınızda dikkatlice okuyun :)
Eylül ayında yatay geçişimi yaptım ve Anadolu Üniversitesi 3. sınıfta okumaya başladım. Okul mükemmel, hayat tıkırında artık şans döndü diyorum kendi kendime..Eylül Ekimi, Ekim Kasımı, Kasım Aralık'ı kovaladı derken Ocak ayına geldik Öğrenim Kredim ocak ayına kadar tıkır tıkır yattı buraya kadar bir sorun yok. Ocak'ın 7 sine geldiğimizde bankamatiğe gittiğimde büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaştım. Başbakan yılbaşında Öğrenim Kredisi ve Burslara zam yaptı benim Öğrenim Kredim ise Zam'ı bırakın toptan kesilmiş. İlk şoku atlattıktan sonra bu durumu araştırmaya başladım. Kyk'nın sitesinden(http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/ogrenim2007.php) Öğrenim Kredi bilgilerimi sorguladığımda ise daha büyük bir şok beni bekliyordu. Öğrenim Kredim kesilmekle kalmayıp ödeme başlangıç tarihi 2011 kasım ayına çekilmişti.(Normalde 2014 Kasım'dı.) Öyle böyle derken arkadaşımdan bu durumu Kyk'ya bildirmem gerektiğini öğrenmiştim. Ocak 2011'de yatmayan kredinin bana tekrardan bağlanma süreci tamı tamına 4 ay gibi bir süreydi. Kyk inanılmaz hantal bir kurum. Durumu dilekçeyle belirttiğimde( Dilekçe örneğini vereceğim) verdikleri cevap 1 ay sonra elime ulaştı. Ben tekrar dilekçe yazdım tabi o dilekçenin cevabı da 1 ay sonra geldi ve aylardan Nisan ayına geldi.


Benim hikayem en uzun süreci yaşadığından bu kadar beklememeniz için size normalde yapılması gerekeni anlatacağım.
1.) Yatay geçiş yaptıktan sonra hala öğrenim kredisi veya bursunuzu alırken bu durumu Kyk'ya bildirin. Böylece paranız kesilmeden bürokratik işlemleri halletmiş olursunuz.
2.) Peki Aralık ayına kadar para nasıl yatıyor diye soranlarınız olabilir. O da şöyle oluyor Kredi veya Burs alırken kabul ettiğiniz sözleşmede 2 dönem üst üste kayıt yenileme yapmazsanız Burs ve Öğrenim Krediniz kesilir diye bir madde vardır. İşte bu sebeple Aralık ayına kadar herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız fakat Bahar Yarıyılı kayıtları başladığında tak diye kesilir ne olduğunu bile anlamazsınız :)
3.) Kyk'nın kendisi gibi siteside hantal. Orada yazan bilgilerin çoğu güncel değil. En basitinde Kredi Başkanlığına ait telefon bile yanlış, aradığınızda sürekli meşgul çalar :) Mail formu çalışmaz v.s. v.s. Korkmayın :) ben size Kyk'nın bana gönderdiği cevap dilekçesindeki tüm güncel adresleri bloguma ekleyeceğim.

Ek bilgi : .İngilizce bölümlerde hazırlık sınıfı okuyanlar okullarından hazırlık okuduğuna dair yazı almaları gerekli onaylı.Yani öğrenci belgesi + hazırlık okuduğuna dair onaylı belge istiyor kyk.(bu bilgi için xuhulzad arkadaşıma teşekkür ediyorum..)

Bir sonraki yazı dilekçe, kyk'nın adres ve telefonları...

640 yorum:

  1. öncelikle teşekkürler baya açıklamışsın. bende yatay geçiş yaptım kesildi ama neyseki benim ki çok uzamadı dilekçeme iki hafta içinde döndüler ve bağlayacaklarını söylediler. bir sorum olacak ama.. bu yatmayan iki ayı yatırırlar mı toplu?

    YanıtlaSil
  2. evet toplu şekilde yatırılıyor.. benimki 4 aylık yatmıştı toplam 960 tl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bende sizin gibi 7 Ocakta bankaya gidince öğrendim bu durumu malesef ve bugün dilekçemi Ankaraya gönderdim ancak bu saatten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmıyor diye yazmış blogtaki bir arkadaş yani bir daha burs alamayacak mıyım, bununla ilgili bir bilginiz var mı? Teşekkürler.

      Sil
  3. Bilgi için çok teşekkürker kardeşim.Bende bu yıl yatay geçiş yaptım ve 27 eylülde bildirdim ve 7 kasım param yatmadı.Dilekçe ve öğrenci belgesi gönderdim ankaraya.Şimdi ben acaba aralık ayın da paramı alabilecekmiyim ihtiyacımda var çok :( umarım toplu şekilde verirler en azından.Bana kyk dan ne telefon geldi nede mektup bu arada :/

    YanıtlaSil
  4. dilekçene cevap gönderiliyor hocam.. o cevaptan sonraki ay almaya başlıyorsun..

    merak etme toplu şekilde alırsın :)

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar bnmde bir sorum olacak size Bende bu yıl marmara üniversitesine yatay geçiş yaptım kykdan burs alıyordum ve dilekçeyle bunu bildirdim ve bildirdikten sonra sitede son iki ay öğrenim kredisi yazmaya başladı nasıl bir alakası olabilir ki acaba.Yatay geçiş yapanlar burs alamıor mu?

    YanıtlaSil
  6. @emre kardeşim sitene şu notuda eklersen iyi olur.İngilizce bölümlerde hazırlık sınıfı okuyanlar okullarından hazırlık okuduğuna dair yazı almaları gerekli onaylı.Yani öğrenci belgesi + hazırlık okuduğuna dair onaylı belge istiyor kyk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim ben 1 sene hazırlık okudum bir senede normal okudum şimdi geçiş yaptım öğrenci belgesinden hariç başka şeye ne gerek varki ? yada hazrılık belgemin fotokopisini göndersem olmazmı

      Sil
  7. merhaba ben yatay geçiş yoluyla x üniversiteden y üniversiteye geçiş yaptım.kredi ve burs başvurusuna ilk defa bu sene müracaat ettim.hiç biri de çıkmadı.iptal nedenine 'giriş yılı veya sınıf hatası' diyor.yatay geçiş yaptığımı kyk ya ilgili dilekçeyle birlikte göndersem kredi burs alabilir miyim?

    YanıtlaSil
  8. Hocam benim de aralık ayı kredim yatmadı. İzmir varyanttaki kyk merkezine gittim yeni okulun öğrenci belgesiyle birlikte eski okulundan aldığın ilişiği kesilmiştir belgesini dilekçeyle yolla dedi. Eski okulumu aradım daha önce hiç ilişiği kesilmiştir belgesi vermedik dediler. Şimdi sadece yeni okuldan aldığım öğrenci belgesini yollasam olur mu acaba? Ayrıca yararlı yazılarınızdan dolayı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Peki arkadaşım bu öne alınmış geri ödeme tarihi, dilekçeyle başvurduktan sonra düzeliyor değil mi?

    YanıtlaSil
  10. @mehmet can

    hocam öyle birşey söz konusu değil.. bir yanlışlık yapılmıştır muhtemelen..

    @xuhulzad

    teşekkürler hocam.. hemen düzeltiyorum..

    @burak sine

    hocam en doğru bilgiyi kyk'yı arayarak alabilirsin.. benim bu konuda bir bilgim yok maalesef..

    @Karşıyakalı
    Kesinlikle ilişik kesme belgesi falan gönderilmesi söz konusu değil. Benim yatmayan öğrenim kredileri için yeni okulumdaki öğrenci işlerine sorduğumda sadece öğrenci belgesinin gönderilmesinin yeterli olacağını söyledi.. Hatta özellikle sordum; eski okulumdaki kaydımı sildirmelimiyim veya ilişik kesme belgesi almalımıyım demiştim.. Kesin bir dille öyle bir şey yapmanıza gerek yok dediler.. Sen sadece dilekçeni gönder :)

    @mervey

    Kesinlikle düzeliyor..

    YanıtlaSil
  11. @Emre, Hocam teşekkürler. Hallettim senin sayende. Sadece yeni okuldan aldığım öğrenci belgesini göndermiştim. Fakat geçen ayın parasını yatırmamışlar. Sonradan sorun çıkmaz inşallah. Kyk'nın sitesinde yatırılmamış gözüküyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Vermedikleri parayı isterler mi acaba :)
    Bu da kyk'nın sitesindeki ödeme sayfası;
    http://i458.photobucket.com/albums/qq305/technoo_2008/Adsz-7.jpg

    YanıtlaSil
  12. @Karşıyakalı normal şartlarda yatmayan ayların parası yatması lazımdı.istersen önce bir kyk yı ara.Sana mektup gelmesi lazım kyk dan nakiliniz oldu diye o mektupta en altta senin dilekçen ile kyk da kim ilgilendiyse o kişinin adı,telefonu ve dahili nosu var onu bir ara sen.Sonra olmazdı dilekçe yaz durumu belirt gönder.

    YanıtlaSil
  13. Bilgiler icin çok teşekkürler bana KYKdan daha fazla yardımcı oldunuz, benim sorum da su yatay geçiş yaptığımız üniye verdigimiz harçta katki kredisi farkını nasıl alabiliriz?Yani dilekceyle durumu kyk ya bildirdiğimde coktan harcımı tam olarak ödemiştim simdi ne yapmalıyım ?tekrar teşekkürler ..

    YanıtlaSil
  14. slm bende yatay gecıs yaptım ögrenimim kesildi dilekçe yolladım 1 ay oldu ses seda yok ve kredının kesım tarıhı 30.12.2011 yazıyoor zaten ayın 1 den almaya basladım tekrardan verirlermi

    YanıtlaSil
  15. Bende 3. sınıfta anadolu üni.ye geçiş yaptım bu yazdıklarının hepsini yaşadım. Çok teşekür ederim bu şekilde bilgilendirdiğin için çok yararı oldu.Ocakta bursum kesildi. Hazırlığı izmir ekonomi üni.de okumuştum.hazırlık belgesini izmir ekonomiden alsam bi sorun olur mu yoksa anadolu yla mı iletişime geçmem gerekli . Bir bilgin var mı ben üniverstelere ulaşammıyorum 2 gündür?

    YanıtlaSil
  16. bende aynı şekilde dilekçe gönderdim fakat bana ne cevap gönderdiler ne de bursu yatırmaya devam ettiler. sebep ne olabilir?

    YanıtlaSil
  17. merhaba ben bu yıl marmaraya geçiş yapmayı planlıyorum ama saü deyken devlet yurdunda kalıyordum. kyk'lıyım yani ve yazın da her ay aidatı ödüyorum. yatay gecıs yaparsam yurt ne olacak? kaydım devam edıp kadıkoydekı yurda dırek gecıs mı oluyor ? bılgılenıdırırsenız sevınırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben acayip çektim bu durumdan. Ben yatay geçiş yapacağım diye üç ay tatil diliminde(Temmuz-Ağustos-Eylül) yurt ücretini yatırmadım. Lakin kaydımı da silmedim. Depozitom duruyordu yurtta. Sonra yatay geçiş çıktı. Yeni üniversiteye geçtim. Ne göreyim yurda almıyorlar beni. Kyk'nin yönetmenliğinde şöyle bir madde var. Öğrenci yatay geçiş yaptığında nakli diğer şehirdeki yurda yapılır. Kaydı silinmiş olsa bile. Ben ne ücret ödemiştim ne de kaydımı silmiştim. Onun için beni almadılar. -ki senin öyle bir durum yok. Yurt ücretini yatırıyorsan gittiğin şehirde kyk seni nakil olarak yurda yerleştirir. Bir problem çıkmaz.

      Umarım geçiş yaparsın. :)

      Sil
  18. çok teşekkrler bilgileriniz için ancak bu dilekçe tam olarak nereye nasıl verilmektedir? yatay geçiş yptıgımız üni kyky sına mı yoksa ankara kyk genel müdürlügüne posta ile mi yollanacakk ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Seher, yorum çok önceden yazılmış ama umarım halletmişsin sorununu. Olmamışsa dilekçeyi Ankara genel müdürlüğe atıyorsun. Yatay geçiş dair yaptığına dair belge bu kurum raporunun bir fotokopisi olabilir. Ve öğrenim belgenle beraber gönder. Posta yolu ile yolla. Cevap gelecektir.

      Sil
  19. arkadaşlar benim kredi yatmadı ya iki hafta önce kyk genel mdüürlüğüne dilekçe vs gönderdim ama yok yatmamış.telefonlar vs arıyorum açan eden de yok bileniz varmı?*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Önder kardeş, dilekçeni ne zaman verdin. Yılbaşından önce vermen gerekirdi. Ocak ayında bilgiler düzeltiliyor bir bakıma yenileniyor. Eğer dilekçe yazmışsan muhakkak dönerler. Dönmezlerse dava etme hakkın doğuyor. Umarım yatmıştır bursun.

      Sil
  20. arkadaşlar bende yatay geçiş yaptım yarım dömeme kadar param bankaya yatıyordu ama geçenlerde eve kyk kağıt geldi kyk okumuyor olarak görüküyormuşum okuldan öğrenci belgesi yatay geçiş yaptığıma dair belgeyi ankara kyk göndermemi istediler evrakları gönderdim cevap gelirmi başbakanlık bursumu almaya devam edermiyim bir bilginiz varmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kardeş. Bende yatay geçiş yaptım. Bana belge gelmeden ben kendim Yatay geçiş yaptığıma dair belge, yeni geldiğin okulun öğrenim belgesi ve bir durumu açıklamak adına bir dilekçe gönderdim -ki geri dönüt verdiler. Bursunuz 'nakliniz ile ilgili dilekçeniz ve okul belgesine istinadan .....üniversitesine yapılmıştır. Burs banka hesap numaranız ve bankamatik kartınız değiştirilmemiştir. Bursunuz ilgili bankamatik hesabınıza aktarılmaya devam edecektir.' şeklinde dilekçe aldım.
      Yani sen göndermişsen bilgilerin düzeltilip burs devam eder.
      Bilgine..

      Sil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. cevap cevap cevap? yatay geçiş yaptım. aralık ayı bursum yatmadı. dilekçe yolladım. ocak yatmış ama aralıktan ses soluk yok. yani yoplu ödeme yok. ne yapmam lazım. cevap cevap cevap!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekçe ile bu durumu izah edebilirsin, geri döneceklerdir. Bir sonraki ay iki bursun yatırılır. Eğer çok önemli değilse :) deşme daha iyi. Çünkü sayısız öğrencinin kesilmiş ve geri verilmiyor.

      Sil
  24. Merhaba dilekçenin şekli ve içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca bu sorun çözüldükten sonra para aynı hesaba mı yoksa farklı bir hesaba mı yatıyor? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Emre kardeş. Dilekçe süresi benim bildiğim doldu. Ocak ayında yani yılbaşı tüm öğrencilerin bilgileri yenileniyor. Eğer ulaşabilirsen telefonla ulaş önce -ki telefonlara cevap verseler. :) Dilekçe şekli

      '...falan üniversitedeyken ...falanca üniversiteye yatay geçiş yaptım, kesilen bursumun devam etmesi için gerekli belgeleri ekte sunuyorum. Gereği bilgilerinize sunarım gibisinden..' Ekte öğrenim belgeni, yatay geçiş yaptığına dair belge(öğrenci işlerinin kurum toplantısı kararıyla çıkan yazı) gönderirsin. Eğer düzelirse paran aynı hesaba yatırılıyor. Umarım hal'olur.

      Sil
    2. Bugün bu şekilde bir dilekçeyi Ankaraya gönderdim ancak dilekçe süresi ile ilgili bir bilgim yoktu bu durumu dün bankaya gidince öğrendim yani bundan sonra dilekçem kabul olmaz mı ya da bursumu bi daha alamaz mıyım kesin mi bu bilgi? Teşekkürler.

      Sil
    3. Temennim olur. Sana döneceklerdir. Yurt-kur bu ne yapacağı bilinmiyor. Ama peşini bırakma!!!

      Sil
    4. Bnde yatay gecis yptm anck burs dvm ediyor okul galiba belge gndermiyor cnku bn hzrlktan da kalmistm sonra 1sinifi okdum 2ye de bska yere gcs yptm gndermesem srn olr mu

      Sil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. Arkadaslar bende yatay gecis yaptim fakat kredim kesilmedi hatta yeni yildada aldim ocak 2013 de neden kesilmemis olabilir acaba dilekce gondermelimiyim sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesilmemişse kurcalama. :) Hiç haberin yokmuş gibi bursunu al, harca. Dilekçeye gerek yok. AMA;

      http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do bu linkten tc kimlik numaranla sorgula bakalım. Burs mu yazılıyor öğrenim mi. Devlete borçlanma şimdiden. Burs yazıyorsa, yolundadır her şey.

      Sil
  27. arkadaşlar bende yatay geçiş yaptım ve kyk benim de bursumu kesti .kyk ya dilekçe gönderdim fakat henüz cevap gelmedi. acaba cevap vermesi ne kadar sürer veya telefonla da ulaşıp bir şeyler yapmam gerekiyor mu şimdiden tşkler...

    YanıtlaSil
  28. hocam yatay geçiş yaptım bursum kesildi ögrecı belgesi dilekçe transgrp diploma kımlık fokopısı göderdim bı ay oldu ne bursum yatırıldı ne bır cvp geldı ne yapmam lazım telefonları yokmu bunların ya

    YanıtlaSil
  29. Benim de katkı kredim kesildi. Dilekçe ve öğrenim belgesinden başka bir şey yollamamıza gerek var mı? ve Kredi numarası dediğimiz şey nedir tam olarak? Kartın üzerinde yazan numara mı? Nasıl öğrenebilirim

    YanıtlaSil
  30. merhba. bende yatay geçiş yaptım daha bursum kesilmedi ama kesilen bir çok kişi bu ay yatmaz diyor. bende dilekçe göndermeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, Nisan yani dün itibari ile bursunuzu almışsınız temennisiyle yazıyorum. :) Eğer bursunuz yatırılmadıysa. Sizde diğer arkadaşların yaptığı gibi öğrenim gördüğünüz okuldan, öğrenim belgesi, yatay geçiş yaptığınıza dair yönetim kurulu fotokopisi, ve durumunuzu açıklayacak dilekçe göndermeniz durumunda devam edecektir.

      Umarım 7 Nisanda çekmişsiniz, de gerek kalmaz.

      Sil
    2. teşekkürler. evet 7 nisanda bursumu aldım ve kyk ya dilekçe gönderdim ama ilişiğimi kestğime dair belge istiyorlar tekrar aynınsı yapacağım

      Sil
  31. yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor? eski ünden herhangi bir belge alınyo mu

    YanıtlaSil
  32. @Masum Cetin

    Bu sene bahar yarıyılında yatay geçiş işlemimi gerçekleştirdim.Fakat 07.04.2013 tarihli kredi hesabıma yatmamış.KYK'ı arayarak durumu bildirdim ve sizlerinde dediğiniz gibi öğrenci belgesi,dilekçe istediler.Yarın belgeleri göndereceğim ama 07.05.2013 tarihinde Nisan ayındaki ödememi de yaparlar mı ?

    YanıtlaSil
  33. ben hazırlık okudum ve 1.sınıfın 2.yarısında baska bır üni ye yatay geçiş yaptım ve nısan ayında bursum kesildi dilekçe gönderdım.kabul ettiler ve önumuzdekı 2sini bırlıkte yatıracaklarını söyledıler.fakat kyk benı aradı ve yenı okudugum okulda hazırlık olmadığı için önumuzdekı sene burs alamayacagımı söyledı.hazırlık okuduugum zaman bu burs cıkmıstı bana ve 3 yıllık olarak ımza atmıstım sözlesmeye sizce böyle bır durumda ne yapmam gerekir.burs gercekten kesılırmı ? yada yeniden basvuru yapabılırmıyım önumuzdeki sene için ??

    YanıtlaSil
  34. slm arkadaslar bnde 1. sınıf ogrencısıyım x unıversıtesınden y unıversıtesıne yatay gecıs yaptım 1. sınıfın 2. donemınde burs alıyodum ama nısan ayında bursum ogrenım kredısıne donusmustu ve hazıran ayındada kesılmıs daha sonra dılekce yazdım her ıkı okulunda ogrencı belgesını gonderdım sızce ne olur duzelır mı bursum bılgısı olan lutfen bna bı cvp versın tesekurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzelecektir. Temmuz itibari ile almış olman gerek.
      :)
      Umarım yatırılmıştır.

      Sil
  35. yatay geçiş yapacağım üniversite,önceden eğitim gördüğüm üniversitedeki 5 dersi kabul etmiyor bunları alttan almam gerekecek.bu dersleri alttan aldığım için bursum kesilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Pelin,
      Hayır bursun kesilmez, çünkü o dersleri hiç almamışsın yani (başarısızlık yüzünden almadığın dersler grubuna girmez). Ama dönem uzatabilirsin.

      Sil
  36. merhabalar ben kyk yurdunda kalıyorum yatay geçiş başvurusunda bulunacağım ancak yurt nakil olaylar hakkında yeterince bilgiye sahip olmadığım için endişeliyim.nakil başvurusunda bulunulduğunda yurda ilk alımdaki gibi bir sıralama asil-yedek işlemine tabi tutuluyor muyuz yoksa nakil başvurusunda bulunduktan sonra direk yeni yurda kayıt yaptırıyor muyuz,açıkta kalabilme gibi bir durum söz konusu mu?yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gizem,
      Kyk'ya öncelikle üç aylık yani (Temmuz-Ağustos-Eylül) ayı borcunu öde. Ödemezsen de kaydını sildir yurttan. İkisinden birini yap yani. :) Ben mağdur oldum o durumda yurt beni kabul etmedi. Ben ne kaydımı sildim, ne ücreti yatırmıştım. Eğer kaydını silersen yani ekonomik durumum yok 3 aylık borcu ödemek istemiyorum dersen dahi gideceğin üniversite KYK seni almak zorunda. Öyle bir zorunluluk var. 1 yıl içerisinde kaydını silmiş olsa dahi öğrencinin nakil işlemi gerçekleşir.
      Bir diğeri eğer sen yedekte isen, umarım sıra gelir sana. Sen açıkta kalmazsın. Çünkü sen daha önce yurtta kalmış bir öğrencisin. Eylül ya da Ocakta bile git sen nakil öğrenci olduğundan hemen seni yerleştirirler. Yurt tüzüğü bunu söylüyor.

      Umarım, gönlünce olur.

      Sil
  37. arkadaşlar merhaba benim durumum biraz daha farklı diğer yerlerde bu kadar bilgi alamadığım için buraya yazıyorum.. ben 2010 2011 ööğretim yılında saü yü kazandım 1 sene gidip sonra tekrar hazırlandım ve şuan farklı bir üniversitedeyim 2012 yılının aralık ayına kadar kredim yattı ancak 2013 ocak ayında kesildi ben şuan ilişiğimin kesildiği belge ve şuanki okulumdan göndereceğim belge ile kredim tekrar yatmaya başlarmı yatarsa bu yatma tarihii önümüzdeki ayın 7 si mi olur yoksa ocak ayındamı başlar yatmama ihtimali varmıdır ve eğer yatarsa almadığım bu 7 ayı toplu alırmıyım yardımcı olursanız sevinirim lütfen çoğu arkadaşımın bağlanmış burada okuduğum kadarıyla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, dostum benim bildiğim kadarıyla 'devlet baba' ikinci üniversite okuyana burs vermez diye biliyorum. Ama kredi verirler. Çünkü sen "SAÜ" kazanmış ve okurken yani bursun devam ederken ayrılmışsın. Şimdi okuduğun ikinci üniversite oluyor.

      Umarım gönlünce olur demekten başka temenni(m) yok. Yine de belgelerini gönder, olmadı bizatihi kendin git bağlı olduğun KYK müdürlüğüne yazılı, -ki cevap verirler. Olumsuz olduğu taktirde daha bir üst mecrada hakkını ara.

      Kolay gelsin, hayırlı olsun yeni üniversiten.
      :)

      Sil
  38. merhaba ben yatay gecis basvurusu yapacagım ama burs alıyorum gecis yapacagım üniversite ile dersler uyusmazsa ve 3ten fazla dersim alttan kalırsa bursum kesilir de krediye cevrilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bursun kesilmez geçiş yaptığın için. Kesildiği takdirde yeni gittiğin üniversitede öğrenci belgeni, yatay geçiş yaptığına dair kurul yazısını KYK'ya gönderiyorsun. Devam eder. Bir ikincisi dersler uyuşmazsa dönem uzatırsın. Alttan kalan o derslerin başarısızlıktan dolayı kalmıyorsun. Yani o sebepten ötürü bir sıkıntı doğmaz. Benim şu an 3 ten fazla almam gereken ders var. Geçiş yaptığım için yani "hiç almadığım" dersler.

      Hayırlı olsun.
      :)

      Sil
    2. peki bu dersleri alırken aynı zamanda yatay geçiş yaptığımız sınıfıda okuyabilir miyiz yani illaki dönem uzar mı çok olduğu içn ders sayısı benim uyuşmayan derslerim seçmeli dersler

      Sil
  39. merhaba bn geçen sene yatay geçiş yaptım geçtiğim okulda hazırlık yok fakat eskı okulumda hazırlıkta okudum suan 4.sınıf öğrencısıyım 30 eylul 2013 tarıhınde kredım kesılıcek gozukuyo bu durumda ne yapabılırım?hazırlık okuduğuma daır belgeyle dılkceyı gondersem ıse yararmı?kyk yı aradığımda suankı gectgım okulun öğrenım suresı 4 yıl oldugundan ve bende 4 yıldır aldıgımdan mevzuatın boyle oldugunu soyledıler ama ben kredı ıcın 5 yıllık sözleşme yapmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Gittiğin okulda hazırlık olmadığı için onların mevzuatı işleyecektir. YANİ sen şimdi onlara göre 'öğrenci' değilsin.
      BİMER'e dilekçe ver. Durumunu izah eden bir dilekçe ile ve belgelerinle beraber, umarım tekrar ödemeye devam ederler.

      Sil
  40. Merhaba ben geçen yıl 3. sınıfa yatay geçiş yaptım ama zorunlu hazırlık olduğu için öncelikle hazırlık okudum. bu yıl 3. sınıftan başlamam gerekiyor ama önce 1 . ve 2. sınıftan sorumlu tuttukları dersleri alıcam bu yüzden de 3. sınıfa geçemeyeceğim yine. geçen yıl kyk burs ve krediye başvurdum ama çıkmadı artık yılım olduğu için. Okulumun uzaması başarısızlıktan değil sonuçta geçiş yaptığım için . bu sebepten dilekçe versem kredi burs çıkar mı acaba ?? yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bende 2de iken 3'e geçtim X üniversitesinden Y üniversitesine. Hazırlık tamam, şimdi senin gördüğün zaten 6.dönem yani 3.sınıfsın ama alttan kalan hiç görmediğin dersleri vermen gerek, o dersleri vermediğin sürece mezun olmazsın zaten. Dönem uzayacaktır. Çünkü sadece ilk yıla mahsus yani geçiş yaptığın sene 45 kredi hakkı tanıyorlar. Sonraki sene 30 kredi hakkı. Sonra derslerin çakışıyor, bazılarını alamıyorsun buda dönem uzatmaya gider. Diğer kaldığın şehirde yurtta kalıyorsan hiçbirine gerek yok nakil olarak senin kaydını alırlar. Ve kredi için başvurabilirsin kredi çıkıyor benim bildiğim kadarıyla -herkese.

      Umarım çıkar. :)

      Sil
    2. Teşkkür ederim ,peki başvuru yaparken puan türü kısmında yatay geçişe dair bişey yok hangisini seçmem gerekiyor ve okula giriş yılıda geçiş yaptığım okula göre mi yoksa eski okuluma göre mi seçmem gerekiyor.

      Sil
  41. Kyk ya dilekçe göndermeden direk bimere mi dilekçe vereyim oranın mevzuatı farklı mı peki?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi önce KYK'ya ver. Bakalım ne değişecek. :) Umarım olumlu sonuçlanır. BİMER'e yazman gerekmez.
      :)

      Sil
  42. bimer e her türlü yazıcam kyk da şansımı denicem=)

    YanıtlaSil
  43. merhaba ben eylül 2012 de ailemin bulunduğu şehirdeki üniversiteye geçiş yaptım. kasım 2012 de kredim kesildi ailem alma zaten yanımızdasın dediler. fakat şuan almak istiyorum dilekçe göndersem aradaki gecen zaman bu uzun zaman fark eder mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fark etmez, dilekçe yazarsan bağlanır. Sonuçta hayırlarına vermiyorlar. Borç veriyorlar.
      :)
      Ailen alma diyorsa alma, devlete borçlanacağına ailene borçlan derim daha iyi.
      Ama dilekçe yazarsan bağlanır tekrar.

      Sil
  44. Dönem arasi yatay gecis yaptim kredim bu ay kesildi yatay gecis sirasinda kyk ya bildirme mecburiyetinden haberim yoktu kesilince oldu suan hangi belgeleri tamamlayip kyk ya yollamam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni gittiğin üniversiteden almış olduğun "öğrenci belge"nle durumunu izah eden bir dilekçe yazıp Kredi Yurtlar Kurumuna göndermen yeterli olacaktır.

      Sil
  45. hocam bn rektorluk bursu alıyorum ve yatay geçiş yapacagım bu donem bnm burs kesiliyo mu kesin bi bilgi var mı

    YanıtlaSil
  46. merhaba ben geçen sene burs basvurusu yapmadım bu sene yatay geçiş yaptım şimdi de burs basvurusunda hangi üniversite adını yazacağımı bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerede öğrenciysen o üniversitenin adını yazacaksın tabi ki de.
      :) Tüm bilgilerin diğer üniversiteden yeni üniversiteye gönderilmiş.

      Sil
  47. merhaba ben yatay geçiş yaptım kayıt tarihi 9 ile 13 eylül arasında, dün bu sayfayı rastgele gördüm ve geçiş yapılınca bursun kesildiğini bilmiyordum yazılanları okudum kafam çok karıştı anladıgım kadarıyla her halikarda bursum kesilecek peki hiç bağlanmama gibi bir durum söz konusumu? başbakanlık bursu alıyorum yani bursa çok ihtiyacım var..dünden beri kayıt yaptırmadan vazgeçsem mi diye düşünüyorum geçiş yapmaktan.lütfen yarımcı olun şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır tabi ki de kayıt yapmaktan vazgeçme. :) Kaydını yaptır. Durumunu anlatan bir dilekçe ve öğrenci belgesi gönder bursun devam eder. Bilgilerimin güncellenmesi bilgilerinize sunarım gibisinden bir dilekçe kâfi.

      Başarılar.
      :)

      Sil
  48. Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene Kıbrıs'tan Konya'ya geçiş yaptım. Öğrenim kredisi alıyordum. Bu seneye kadr yattı ancak bu ay kredimi kesmişler. Devam etmesi içi ne yapmam lazım?

    YanıtlaSil
  49. yatay geçiş yaptığımızda eski üniversiteden kaydımızı sildir memiz gerekiyor mu

    YanıtlaSil
  50. Arkadaşlar ben Kırşehirden Kayseriye geçiş yaptım dün ve Burs alıyorum. Oradaki bi bayan beni uyardı ve yapman gereken şunlar dedi:
    1) Durumunuzu anlatan bi dilekçe.
    2) Yeni üniversiyenizden aldığınız öğrenci belgesi.
    3) Eski üniversitenizden '' bu öğrenci üniversitemizde okuduğu süresince başarılıdır'' ibaresi bulunan bi yazı( öğrenci işlerinden).

    Haydi kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  51. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  52. beyler ben yatay geçiş yaptım 1 sene önce. kyk ya yeni üniversitemi öğrenci belgemle birlikte dilekçeyle bildirmem gerekiyormuş neyse kredim kesildikten sonra öğrendim bunu tabi. dilekçeyi falan yolladım bunlar cevap yolladılar bilmem ne kredim bugün yattı. ama 2 ay yatırılmadı ve 3. ay toplam yatırılacaktı sadece 1 ay yatırılmış. bazılarınında başına gelmiş dilekçeden sonra toptan yatırmışlar bende öyle olmadı. 5460 tllik senet imzalattılar. o paranın tümünü bana vermek zorunda değilmi? tekrarmı dilekçe yazmalıyım bilen edeniniz varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kredileri toplu vermiyorlar geri ödeme yaparken eksik yatiracaksin

      Sil
  53. Merhaba 1. sınıf öğrencisiyim. 2 hafta önce merkezi yerleştirme pauanıyla yatay geçiş yaptım.Burs sonuçları daha açıklanmadı.Dilekçe vs yollamam gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
  54. Merhaba bende yatay geçiş yaptıktan 1 sene sonra kredim kesildi okulda rektörlüğün öğrenci işleri bölümünden git gel hallettim ama adam bi adamla yazıştı en son ve tamam şimdi ben ona senin öğrenci belgeni göndercem bağlancak dedi tmm öyle olduda arada yatmayan 3 ayım yok kredim yatmaya devam etcek gözüküyor ben gene bu öğrenci işlerinde ki adama mı gitsem o da böyle yarım yamalak yaptı ya ama o toplu paraya çok ihtiyacım var ne yapcam bilmiyorum

    YanıtlaSil
  55. ben yatay geçiş yaptığım için kesilen kredimi öğrenci işlerinden bu işlere bakan birine hallettirip tekrar bağlanmasını sağladım fakat 3 ay boyunca yatmayan param yatmamış sadece içinde bulunduğum ay yatmış.Ben 3 ay boyunca yatırılmayan parayı nasıl geri alabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb Sevda benimde kesilmis durumda belgeleri pzt yollayacagim inş kykyi aradığımda yatmayan ayların kredisini toplu alabilecek miyim diye sordum hayir dediler ödemeni yaparken yatmayan ayları odemezsin dediler

      Sil
  56. Kardes kadaryk adres ve telefonla iletişim bilgilerini biliyor musun ben de ayni durumdayim dilekce gonderecegim ama elimde adres yok ve verdigin bilgiler icin de cok cok saol bizler icin cok yararli ve yardimci olmus yakin zamanda cevap yazarsan minnettar olurum...

    YanıtlaSil
  57. mrb bu sene yatay geçiş yaptım 3. sınıf öğrencisiyim bu ay kredim yatmadı yatay geçişten dolayı olduğunu yatmayınca öğrendim tabi.. dilekçe için hangi belgeler gerekli ne yapmam gerekiyo yardımcı olabilir misiniz ve iletişim bilgilerini de adres ve telefon lütfen yardımcı olun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, durumunu anlatan bir dilekçe (yatay geçiş yaptım, kredim yatırılmadı, devam etmesini bilginize sunarım vs.) öğrenim belgesi ve yatay geçiş yaptığına dair tutanaktan bir nüsha verirlerse yeterli. Vermezlerse öğrenim belgesi de yeterli oluyor.


      Adres:

      YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
      ADRES : Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2176 Sok. No:25 Çankaya/ANKARA
      TEL : 0 312 551 60 00(10 Hat)
      0 312 551 60 01(10 Hat)
      FAX : 0 312 551 65 73

      Sil
    2. tesekkür ederim dilekçeyi gönderdim peki bana geri dönerler mi acaba cevap falan gelir mi

      Sil
    3. 18 'de yazmışsın. Bugün 27 eminim dönmüşlerdir. Dönmediler ise, ayın 7'sinde bursunu çektiğinde anlarsın, artık. Bana da bir kitap alırsın artık, bursundan. :))

      Sil
  58. merhaba ben bu sene yatay gecıs yaptım ikinci sınıf ogrencısıyım kredı burs içinde başvuru yaptım başvuru formuna eski üniversite adını yazmıştım smdı kredı sonucumda eski üniversitemın bulunduğu sehırın zıraat bankası subesınden almam gerektıgı yazıyor beni bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulunduğun ilin banka şubesine gidip,adres bilgilerini değiştirebilirsin. Yardımcı olacaklardır.

      Sil
  59. merhabalar ben yatay geçiş yaptım ve ocak ayı gelmeden dilekçemi yazdım 6 ocakta geri dönüş verdiler nakliniz alınmıstır diye.Kredi sorgulama ekranında da 7 ocak kredimin yattığı ve şubemin değiştiği gözüküyor ama bankamatikte para yatırılmamıştı.Acaba yeni şubeme gidip parayı oradan mı alacağım yoksa bir dahaki ayımı bekleyeyim

    YanıtlaSil
  60. Merhaba ben x üniversitesinden bir başka üniversiteye geçiş yaptim. Buradaki herkes gibi ben de dilekçe ile bilgi verileceginden bihaberdim. Bugün bankamatige gittim para yok netten burs sorgulamaya baktim 11. Ve 12. Ay öğrenim görünüyor gecen iki ay krediye dönmüş ama haberim yok. Bu ay ise tam kesilmiş. Ben şuan 3. Siniftayim bursumu tekrar alma sansim var mi ? Varsa Dilekçe ve Öğrenim belgesi bu is için yeterli midir ?Şuan 7 ocaktayiz çok gecmi kaldim.Ayrıca gecen iki ay burs olan hesabim krediye dönmüş bu evraklari yolladigimda herşey normale döner mi? Son olarak belgeleri direk yollayacagimiz bir adres vermeniz mümkün mu şimdiden tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  61. merhaba ben bu yıl bölüm degiştirmeyi düşünüyorum fakat aynı üniversitenin baska bi bölümüne gececegım yeni bölüme gectıgımde 1. sınıftan yani en bastan baslayacagım sizce bursum kesilirmi yada tekrar üniversite sınavına gırıp baska bır yer kazansam tekrar burs alabilir miyim aldıgım bursu geri isterlermi bunun dısında bı sorum daha olaca tev ve kyk dan burs cıktı hangisini alsam daha ıyı kyk yı alırsam tev bursu geri istiyo ödemesem olurmu

    YanıtlaSil
  62. Merhaba ben yatay geçiş yüzünden kredimin kesildiğini bu ay öğrendim, dilekçe yazdıktan sonra bağlanır mı?

    YanıtlaSil
  63. merhaba ben şimdi mart ayında yerleştirme puanımla yatay geçiş yapmayı düşünüyorum devlet yurdunda kalıyorum gittiğim yerde de direk devlet yurduna yerleşebilir miyim

    YanıtlaSil
  64. YATAY GEÇİŞ YAPTIĞIMA DAİR DİLEKÇEYİ YOLLADIM CEVAPDA GELDİ KYK YI ARADIĞIMDA İSE 7 MART YATAR DEDİ FAKAT 7 ŞUBAT YATMAZ DEDİ ÇÜNKÜ DİLEKÇENMİ 7 ŞUBATTAN SONRA YOLLAMIŞIM ANLAYACAĞINIZ BURSUNUZ KESİLMEDEN YOLLAYIN KESİLDİKDEN SONRA YOLLARSANIZ O TARİHDEKİNİ ALAMIYORSUNUZ BEN OCAKĞI ALDIM ŞUBATI ALAMİCAM MARTTAN DEVAM EDECEK.

    YanıtlaSil
  65. ben de aynı sorunları yaşadım aralıktan berı kredım yatmıyor ocakta dılekce gonderdım bugun 34 gun oldu dılekce gonderelı ama hala bır cvp yok :( dıger aylarınkını alamıcakmıyım?ya da kyk yı arasam mı bılemedım acaba martta benımde kredım yatar mı?:((

    YanıtlaSil
  66. Dilekçeyi posta ile mi göndersem daha iyi olur faxlasam mı ? Acil cevap!

    YanıtlaSil
  67. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  68. merhaba bende merkezi puanla yatay geçiş yapcam.devlet yurdunda kalıyorum ve kredi alıyorum.2.sınıfa geçmştm ama tekrar 1.sınıftan başlıycam durumum ne olur?kyk da kalabilir miyim ve kredim kesilir mi?ütfen cvp verir misiniz

    YanıtlaSil
  69. merhaba ben akdeniz üniversitesinden kocaeli üniversitesine geçtim şubatta bu aya kadar kredim yatıyordu ancak bu ay yatmadı kyk yı arıyorum açmıyolar operatöre bağlamıyolar napmam gerekir

    YanıtlaSil
  70. merhaba.benm arkadaşım muştan siirte geçiş yaptı ve siirtteki aynı dersleri görmemesinden dolayı 6 dersi alttan olarak alcak.peki bu durumda başbakanlık bursu yanar mı

    YanıtlaSil
  71. merhaba ben bu yıl geçiş yaptım ve burs alıyorum bildirmem gerekiyor mu yinede ve hazırlık okudum onu da almam gerekiyor mu.

    YanıtlaSil
  72. merhaba, geçen sene yatay geçiş yaptım ve kredim kesildi fakat kredi nin tekrar aktif olması için dilekçe göndermedim. dilekçesiz olarak devam ettim. şu an ise krediye ihtiyacım var . dilekçe vermeye hazırlanıyorum , bu mümkün mü ? bir de geçen senenin tutarını toplu mebla olarak verirler mi sizce , fikrinize ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  73. Merhaba,
    Bu Bay Bill Johnson, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak vardır kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve koşul altında bir bireyler, firmalar ve şirketler için% 2 faiz oranı kredi veriyoruz. e-posta ile bize bugün: (johnsonbill804@gmail.com)

    YanıtlaSil
  74. Bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi gerekiyor mısınız ?? Eğer bir iş başlatmak için sermaye gerekiyor? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireylerin ve firmaların kredi sunuyoruz olarak, burada yardımına geliyor.
    Bugün kredisi almak için (carrenbenfirm@outlook.com) bugün bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  75. Eğer size stres olmadan talep parayı hibe edecek güvenilir bir sağlayıcıdan bir acil kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, o zaman doğru yönde. Ben EHIS MACAULEY, tanınmış işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir işadamı bana bağlayabilirsiniz eğer senin ülkede benim iş bir şube kurmak isterim. Ben% 2 faiz oranı kredi vermek. İlgilenen kişiler çabuk ehism94@gmail.com aracılığıyla bana e-posta gerekir

    YanıtlaSil
  76. Merhaba
    Eğer finansman ihtiyacınız var?
    Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer şirket yeniden finanse etmek istiyor musunuz?
    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde dayanır.
    Biz herhangi bir bireysel ve şirket için kredi vermek
      % 3 faiz oranı yıllık.
    Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:

    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  77. Eğer size stres olmadan talep parayı hibe edecek güvenilir bir sağlayıcıdan bir acil kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, o zaman doğru yönde. Ben EHIS MACAULEY, tanınmış işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir işadamı bana bağlayabilirsiniz eğer senin ülkede benim iş bir şube kurmak isterim. Ben% 2 faiz oranı kredi vermek. Sadece bana e-posta ehism94@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. Eğer faturanızı ödemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? .burada uygulamak ve bizim durumu göndermek için hazır olanlara kredi sunmak bir şans, bu yüzden bizim şirket için bir kredi ilginizi çekiyorsa o zaman şimdi bize e-posta var

    E-posta: am.credito@blumail.org

    YanıtlaSil

  79. Hi dear,
    Are you in need of a loan? A bank or financial services company refused you a loan if you have? do you need financial assistance? Pay bills or credit to buy a house? You want your own business and need help? Do you need a student loan? Low interest rate of 3% Contact us today to get financial aid on: misslindacreditsolution@gmail.com




    YanıtlaSil

  80. Hi dear,
    Are you in need of a loan? A bank or financial services company refused you a loan if you have? do you need financial assistance? Pay bills or credit to buy a house? You want your own business and need help? Do you need a student loan? Low interest rate of 3% Contact us today to get financial aid on: misslindacreditsolution@gmail.com




    YanıtlaSil

  81. Hi dear,
    Are you in need of a loan? A bank or financial services company refused you a loan if you have? do you need financial assistance? Pay bills or credit to buy a house? You want your own business and need help? Do you need a student loan? Low interest rate of 3% Contact us today to get financial aid on: misslindacreditsolution@gmail.com




    YanıtlaSil
  82. Merhaba canım,
    Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer varsa bir banka ya da finansal hizmetler şirketi size kredi reddetti? Eğer mali yardıma ihtiyaç var? Bir ev satın almak için faturaları veya kredi ödemek? Kendi iş istiyorum ve yardıma ihtiyacım var? Eğer bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? Misslindacreditsolution@gmail.com:% 3 düşük faiz oranı üzerinde mali yardım almak için bize ulaşın

    YanıtlaSil
  83. Iyi günler.

    Bir Noel kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer işletme kredisi ilgileniyor musunuz?
    Eğer işinizi finanse etmek için kredi ihtiyacım var mı?
    Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var mı?
    Size verebilir kredi türü bize ihtiyacımız var. yapmanız gereken tüm aşağıda ayrıntıları ile dickson_nero@blumail.org temaslar bizi etmektir.
    Adı:
    Ülke:
    Tutar:
    Yaş:
    Cinsiyet:
    Süre:
    Telefon numarası:
    Aylık Geliri ?:
    İngilizce biliyor musunuz:
    Daha önce kandırdı Nerede:

    Dolgu ve zamanında formu.

    Tüm yanıtlar dickson_nero@blumail.org gönderilmesi gerekir
    Saygılar.
    Sayın Dickson Nero.

    YanıtlaSil
  84. Dikkat !!!
    Ben şu anda şimdi nazik acil kredi için başvuruda şirket e-posta yoluyla bize ulaşın, 30 yıl 1 yıl süre ile% 3 çok düşük hesaplı kredi faiz oranı, kredinin her türlü verilen özel bir kredi borç veren Sayın Rashide Abdulahi duyuyorum : Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com ve firmamız kredi şartları ve koşulları ile firmamız müşteri hizmetleri servisinden acil cevap alırsınız e-posta yoluyla acil kredi için şimdi bizimle irtibata geçecektir: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com

    YanıtlaSil
  85. merhaba
    Eğer Finansman ihtiyacınız mı?
    Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer şirket yeniden finanse etmek isteyen musunuz?
    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde dayanır.
    Biz herhangi bir birey ve şirket kredi vermek
      % 3 faiz oranı yıllık.
    Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:
    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  86. günaydın sevgili kardeşlerim islam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. biz müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.yazınız ile bilgi aşağıda. yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 garantili!) umarım bana hizmet etmek izin verir. içtenlikle. e-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  87. Bireyler ve işletmeler için hızlı ve meşru krediler. Fred Larry krediler acil kredi ihtiyacı olan bireylere ve şirketlere hızlı ve meşru krediler sunuyoruz.

    Biz ipotek, araç kredileri de içeren borçlar, her türlü teklif ve daha fazla, biz 5.000.000 $ 5000 arasında değişen miktarda% 2 faiz oranı bu krediyi teklif dolar, pound, Euro vs,

    Şimdi uygulamak ve bir kredi almak için böylece ne bekliyorsun. fredlarryloancompany@gmail.com

    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil
  88. Biz Biz maksimum 100 milyon dolar, lira, avro 10,000.00euro olan minimum kredi vermek hiç kime bu% 2 düşük faiz oranıyla kredi ihtiyacı için kredi vermek istiyoruz. Ilgilenen varsa, e-posta yoluyla bize ulaşın: jamescarrloanfirm1@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. Bireyler ve işletmeler için hızlı ve meşru krediler. Fred Larry krediler acil kredi ihtiyacı olan bireylere ve şirketlere hızlı ve meşru krediler sunuyoruz.

    Biz ipotek, araç kredileri de içeren borçlar, her türlü teklif ve daha fazla, biz 5.000.000 $ 5000 arasında değişen miktarda% 2 faiz oranı bu krediyi teklif dolar, pound, Euro vs,

    Şimdi uygulamak ve bir kredi almak için böylece ne bekliyorsun. fredlarryloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Bireyler ve işletmeler için hızlı ve meşru krediler. Fred Larry krediler acil kredi ihtiyacı olan bireylere ve şirketlere hızlı ve meşru krediler sunuyoruz.

    Biz ipotek, araç kredileri de içeren borçlar, her türlü teklif ve daha fazla, biz 5.000.000 $ 5000 arasında değişen miktarda% 2 faiz oranı bu krediyi teklif dolar, pound, Euro vs,

    Şimdi uygulamak ve bir kredi almak için böylece ne bekliyorsun. fredlarryloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  91. Bireyler ve işletmeler için hızlı ve meşru krediler. Fred Larry krediler acil kredi ihtiyacı olan bireylere ve şirketlere hızlı ve meşru krediler sunuyoruz.

    Biz ipotek, araç kredileri de içeren borçlar, her türlü teklif ve daha fazla, biz 5.000.000 $ 5000 arasında değişen miktarda% 2 faiz oranı bu krediyi teklif dolar, pound, Euro vs,

    Şimdi uygulamak ve bir kredi almak için böylece ne bekliyorsun. fredlarryloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  92. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  93. Eğer herhangi bir finansal yardıma ihtiyacınız var mı? Bireysel Krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Tarım ve proje finansmanı? Biz 3% faiz oranı kredi vermek! temas
    happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  94. Bireyler ve işletmeler için hızlı ve meşru krediler. Fred Larry krediler acil kredi ihtiyacı olan bireylere ve şirketlere hızlı ve meşru krediler sunuyoruz.

    Biz ipotek, araç kredileri de içeren borçlar, her türlü teklif ve daha fazla, biz 5000 5.000.000 dolar arasında değişen miktarda% 2 faiz oranı bu krediyi teklif, kilo, vb Avro,

    Şimdi uygulamak ve bir kredi almak için böylece ne bekliyorsun. fredlarryloancompany@gmail.com


    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil
  95. Eğer bankalar ve diğer finansal kurumlar veya mikro finans düzeni ile sürekli aşağı çevirdi edilmiş, Krediler ve ipotekler Aradığınız yorgun. Bu biz $ 2,000.00 dan 3% faiz oranı $ 500,000.00 arasında değişen krediler Teklif 100% garanti ile bildirmek için. Biz bir rekabet avantajı / iş genişletme iş geliştirmek için KREDİLER vermek. Dinlenme Biz, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik sertifikalı ve gayrimenkul için bir işbirliği finansör ve işletme finansmanı herhangi türlü, biz 6 Ay 30 yıl maksimum ve tüm faiz oranı, uzun vadeli kredi vermek olduğunu garanti olun ve hesaplamak ve yıllık ödeme izin. E-posta yoluyla Bize şimdi: Sgrmarketers@outlook.com

    YanıtlaSil
  96. bu mycharity güven: eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var mı minimum% 3 faiz oranında uygun bir kredi teklif ile şimdi bizimle irtibata? 1.000 $ ve $ 10,000,000,00 maksimum ve ilgilenen varsa e-posta yoluyla bize ulaşın gerekir: creditsolutioncompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  97. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım senin foundation.God şimdiden ve neşeli christmas Bless oluşturmanıza yardımcı.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  98. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım senin foundation.God şimdiden ve neşeli christmas Bless oluşturmanıza yardımcı.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  99. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım senin foundation.God şimdiden ve neşeli christmas Bless oluşturmanıza yardımcı.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  100. Merhaba!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı ?? Tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız olarak artık ara. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireylere dışarı biz krediler.

    Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

    $ 50.000.000,00 dolar 5,000.00 maksimum kadar * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı% 3 olan
    * Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları.

    Tüm bu planlar ve daha lütfen bize ulaşın.

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  101. Iyi günler,

    Bireysel meşru bir internet iş sevgilisi, ya da bir yatırımcı mısınız? burada SGR Pazarlamacılar bir kredi almak için bir fırsattır. Biz otomobil satın alma ve yeni mobilya satın alma, rüya mesleki ya da akademik peşinde, inşaat ve yeni ev ve ofis binaları yapmak gibi pek çok farklı amaçlar için müşterilerinin çok çeşitli kredilerin çeşitli yapmak. % 3 gibi çok düşük bir faiz oranı Tüm bu. SGR Pazarlamacılar, güvenilir, verimli ve en harika olan, insani yardım Worldwide olarak hizmet olduğunu. Neden (Sgrmarketers@outlook.com) adresinden bizimle irtibata değil. Böylece biz sıkıntı dışarı çözümünde size yardımcı olabilir.

    içtenlikle
    Yönetimi.

    YanıtlaSil
  102. Acilen faturalarınızı ödemek için size Kredisi, mali aşağı, acilen mısınız gerek yok ve para gerek? Eğer iş için bir, ucuz, hızlı ve kolay kredi arıyorsunuz? Biz size ihtiyacınız kredi miktarını sunabilir çünkü yok Worry. e-posta yoluyla bugün bize: cashcityloanlender@hotmail.com

    YanıtlaSil
  103. Iyi günler !!!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen para almak!

    $ 5,000.00 dolar $ 5,000,000.00 değişen * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı 3% olan
    * Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  104. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  105. Iyi günler !!!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen para almak!

    Arasında değişen * Randevular kredi miktarı $ 5,000,00 to $ 5,000,000.00
    * Faiz oranı% 3 olan
    * Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  106. Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya finanse acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç Biz% 2 makul bir faiz oranı İş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan.

    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz ya tüm vatandaşlar ve sivil vatandaşlar için, herhangi bir biz kolay kişisel krediler sunuyoruz vatandaşlar ve sivil vatandaşlara miktarı, ticari / ticari kredi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi ve garantili kredi hizmetleri sunun iyi ya da kötü kredi geçmişi. Aşağıdaki bilgileri doldurarak tavsiye ve daha fazla bilgi için bize iade bizim yukarıdaki kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi, en kısa sürede bu e-{fredlarryloancompany@gmail.com} Size cevap olacaktır ile bize ulaşabilirsiniz senin kredi başvurusu ayrıntıları.

    Amacımız müşterilerimize en iyiyi sunmak ve onlara BİZİM PAKETLER DAHİL güvenli hizmet vermek için:

    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage
    * İşletme Kredisi
    * Uluslararası Kredi
    * Bireysel Kredi *
    * Herhangi bir türlü Kredi

    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garanti. Yapmanız gereken bize tam olarak ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA LTD.). senin bankalar HAYIR derken EVET diyor. Biz sınırsız sermayeye sahip için Son olarak, küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kurumlar fon. Daha fazla detay bizi bir kredi temas tedarik hakkında gitmek için, Lütfen bu e-postayı hemen cevap: fredlarryloancompany@gmail.com

    Bu kredi yıllık% 2 faiz oranı dışarı verilir Not, nazik şimdi ilgilenen varsa bize geri almak.

    Saygılarımla.

    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil
  107. Merhaba,
    Ben Bay Maurice sertifikalı, saygın, meşru ve akredite para borç veren değilim. Ben maddi yardıma muhtaç insanlara borç para. Eğer bir kötü kredi varsa veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Ben size bir kredi sunmak için mutluluk duyacağız gibi güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum.
    İLETİŞİM E-POSTA: mauricefinance@hotmail.com

    YanıtlaSil
  108. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  109. Do you need an urgent loan to finance your business or in any purpose? we are certified and legitimate and international licensed loan lender We offer loans to Business firms, companies and individuals at an affordable interest rate of 2% , It might be a short or long term loan or even if you have poor credit, We shall process your loan as soon as we receive your application.

    we are an independent financial institution. We have built up an excellent reputation over the years in providing various types of loans to thousands of our customers. We Offer guaranteed loan services of any amount to citizens and non-citizens we offer easy personal loans, commercial/business loan, car loan, leasing/equipment finance, debt consolidation loan, home loan, for all citizens and non-citizens with either a good or bad credit history. If you are interested in our above loan offer you are advice to filling the below information and return to us for more details,You can contact us with this email { fredlarryloancompany@gmail.com } We shall respond to you as soon as we receive your loan application details.

    Our aims is to provide the best to our customers and give them a secure service OUR PACKAGES INCLUDE:

    *Home Loan
    *Auto Loan
    *Mortgage Loan
    *Business Loan
    *International Loan
    *Personal Loan *
    *Loan for any kinds

    No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. ( FRED LARRY LOAN FIRM LTD.). says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, Kindly respond immediately to this email: fredlarryloancompany@gmail.com

    Note that loan is given out in 2% interest rate yearly, kindly get back to us now if interested.

    Best Regards.

    YanıtlaSil
  110. Do you need an urgent loan to finance your business or in any purpose? we are certified and legitimate and international licensed loan lender We offer loans to Business firms, companies and individuals at an affordable interest rate of 2% , It might be a short or long term loan or even if you have poor credit, We shall process your loan as soon as we receive your application.

    we are an independent financial institution. We have built up an excellent reputation over the years in providing various types of loans to thousands of our customers. We Offer guaranteed loan services of any amount to citizens and non-citizens we offer easy personal loans, commercial/business loan, car loan, leasing/equipment finance, debt consolidation loan, home loan, for all citizens and non-citizens with either a good or bad credit history. If you are interested in our above loan offer you are advice to filling the below information and return to us for more details,You can contact us with this email { fredlarryloancompany@gmail.com } We shall respond to you as soon as we receive your loan application details.

    Our aims is to provide the best to our customers and give them a secure service OUR PACKAGES INCLUDE:

    *Home Loan
    *Auto Loan
    *Mortgage Loan
    *Business Loan
    *International Loan
    *Personal Loan *
    *Loan for any kinds

    No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. ( FRED LARRY LOAN FIRM LTD.). says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, Kindly respond immediately to this email: fredlarryloancompany@gmail.com

    Note that loan is given out in 2% interest rate yearly, kindly get back to us now if interested.

    Best Regards.

    YanıtlaSil
  111. Merhaba,
    Bu hanım, liyakat özel kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı olan herkes için bir mali fırsat açtı umut genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır şartlar ve koşullar altında bireyler, firmalar ve şirketler için% 2 faiz oranı kredi vermek. E-posta ile bugün bize: (merithope6@gmail.com).

    YanıtlaSil
  112. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  113. ALEXANDER DIMITRI KREDİ FİRMA PLC
    Biz çok düşük, özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz
    50 bir yılda% 2 gibi düşük yıllık faiz oranları
    dünyanın herhangi bir yerinde yıllarca vade. Biz değişen krediler sunuyoruz
    1000 $ ABD 100 milyon dolar.

    Maksimum güvenliği Bizim kredileri de, sigortalı
    Bizim öncelikli. Sen nasıl endişe geceleri uyku kaybetmek musunuz
    meşru kredi borç veren? Bunun yerine, bu hızlı tırnaklarımı yemeye musunuz
    Bu sizi atıyor, temas Alexander Dimitri Kredi Firma Plc (Kredi Hizmetleri) hangi
    Kötü kredi durdurmaya yardımcı uzmanı, Şu anda ise
    kredi geçmişi, senin sorunlarına çözüm bulmak ve bu zafer bizim görevimizdir.

    Itfa etmek isteyenler aşağıdaki kredi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir:
    Kredi Başvuru Formu
    kredi uygulamaları
    Tam adınız *
    E-posta *
    Telefonunuz *
    Sizin adresiniz *
    Sizin şehir *
    State / Province *
    Ülke *
    * Faks
    Doğum tarihi *
    Eğer bir hesabınız var mı? *
    Eğer daha önce uygulanmış mı? *
    Gerekli kredinin tutarı *
    Vadeli Kredi *
    Kredinin amacı *
    Bana pasaport taranmış bir kopyasını gönder: *

    Alacaklı: Sayın Alexander Dimitri.
    Sahibinden E-posta: alexanderdimitriloanfirmplc@outlook.com

    En içten dileklerimle,
    Bay Alexander Dimitri

    YanıtlaSil
  114. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var mı ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
    Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com) bugün bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  115. Eğer herhangi bir finansal yardıma ihtiyacınız var mı? Bireysel Krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Tarım ve proje finansmanı? Biz 3% faiz oranı kredi vermek! temas
    happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  116. Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya finanse acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç Biz% 2 makul bir faiz oranı İş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan.

    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz ya tüm vatandaşlar ve sivil vatandaşlar için, herhangi bir biz kolay kişisel krediler sunuyoruz vatandaşlar ve sivil vatandaşlara miktarı, ticari / ticari kredi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi ve garantili kredi hizmetleri sunun iyi ya da kötü kredi geçmişi. Aşağıdaki bilgileri doldurarak tavsiye ve daha fazla bilgi için bize iade bizim yukarıdaki kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi, en kısa sürede bu e-{fredlarryloancompany@gmail.com} Size cevap olacaktır ile bize ulaşabilirsiniz senin kredi başvurusu ayrıntıları.

    Amacımız müşterilerimize en iyiyi sunmak ve onlara BİZİM PAKETLER DAHİL güvenli hizmet vermek için:

    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage
    * İşletme Kredisi
    * Uluslararası Kredi
    * Bireysel Kredi *
    * Herhangi bir türlü Kredi

    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garanti. Yapmanız gereken bize tam olarak ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA LTD.). senin bankalar HAYIR derken EVET diyor. Biz sınırsız sermayeye sahip için Son olarak, küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kurumlar fon. Daha fazla detay bizi bir kredi temas tedarik hakkında gitmek için, Lütfen bu e-postayı hemen cevap: fredlarryloancompany@gmail.com

    Bu kredi yıllık% 2 faiz oranı dışarı verilir Not, nazik şimdi ilgilenen varsa bize geri almak.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  117. Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya finanse acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç Biz% 2 makul bir faiz oranı İş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan.

    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz ya tüm vatandaşlar ve sivil vatandaşlar için, herhangi bir biz kolay kişisel krediler sunuyoruz vatandaşlar ve sivil vatandaşlara miktarı, ticari / ticari kredi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi ve garantili kredi hizmetleri sunun iyi ya da kötü kredi geçmişi. Aşağıdaki bilgileri doldurarak tavsiye ve daha fazla bilgi için bize iade bizim yukarıdaki kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi, en kısa sürede bu e-{fredlarryloancompany@gmail.com} Size cevap olacaktır ile bize ulaşabilirsiniz senin kredi başvurusu ayrıntıları.

    Amacımız müşterilerimize en iyiyi sunmak ve onlara BİZİM PAKETLER DAHİL güvenli hizmet vermek için:

    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage
    * İşletme Kredisi
    * Uluslararası Kredi
    * Bireysel Kredi *
    * Herhangi bir türlü Kredi

    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 Garanti. Yapmanız gereken bize tam olarak ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA LTD.). senin bankalar HAYIR derken EVET diyor. Biz sınırsız sermayeye sahip için Son olarak, küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kurumlar fon. Daha fazla detay bizi bir kredi temas tedarik hakkında gitmek için, Lütfen bu e-postayı hemen cevap: fredlarryloancompany@gmail.com

    Bu kredi yıllık% 2 faiz oranı dışarı verilir Not, nazik şimdi ilgilenen varsa bize geri almak.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  118. Eğer herhangi bir finansal yardıma ihtiyacınız var mı? Bireysel Krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Tarım ve proje finansmanı? Biz 3% faiz oranı kredi vermek! temas
    happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  119. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  120. Evet e-posta yoluyla bize ulaşın eğer siz de bizim web www.masonclarkloanfirm.gnbo.com.ng bize ulaşabilirsiniz masonclarkloanfirm@outlook.com bir kredi ihtiyacım var mı

    YanıtlaSil
  121. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar $ 15,000,000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  122. Evet e-posta yoluyla bize ulaşın eğer siz de bizim web www.masonclarkloanfirm.gnbo.com.ng bize ulaşabilirsiniz masonclarkloanfirm@outlook.com bir kredi ihtiyacım var mı

    YanıtlaSil
  123. Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı 2% PA don lütfen 't bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100,000,000.00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: (masonclarkloanfirm@outlook.com)

    YanıtlaSil
  124. Eğer acilen bir kredi musunuz? Eğer faturalarınızı ödemek için para arıyorsunuz? Bir kredi ardından gerek borcun her türlü ve? Biz ise lisans kredi borç veren ve biz 500,000,0000 maksimum 1000 dolar minimum kredi sunuyoruz, çünkü artık endişe. E-posta yoluyla Bize bugün: cashcityloanlender@hotmail.com veya web sitesi aracılığıyla bize ulaşın: http://pastorandrewrioloancompany.webs.com

    YanıtlaSil
  125. Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı 2% PA don lütfen 't bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100,000,000.00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: (masonclarkloanfirm@outlook.com)

    YanıtlaSil
  126. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim.

    YanıtlaSil
  127. Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı% 2 PA yok lütfen Bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100.000.000,00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: masonclarkloanfirm@outlook.com

    YanıtlaSil
  128. Merhaba, ben Mason Clark biz de% 2 PA faiz oranı, kredinin her türlü teklif, bir kredi ihtiyacı olan insanlara kredi sunan bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı ?? erken gibi kredi için masonclarkloanfirm@outlook.com: E-posta: evet yoluyla bizimle irtibata eğer.

    YanıtlaSil
  129. Hiç acil mali yardım talep ettiniz? Sen faturaları ödemek için acil kredi gerekir ve borçlar vardır? Aşağıdaki bilgi ile şimdi bize, bir ev iş ve kişisel krediler için arıyoruz.

    Adınız:
    ülke:
    Kredi Tutarı:
    süresi:
    iş:
    Kredinin amacı?
    Telefon Numarası:

    Not: Tüm yorumlar iletmek yoluyla Bize şimdi gerekir: anitacharlesloancompany@gmail.com geldiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  130. ZAP Finans başarınız odaklanmak yetkin, deneyimli ve sertifikalı profesyoneller Bağımsız Kredi Sahibinden olduğunu. Biz müşterilerimiz için Kredi hizmetleri alanında en iyi çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Biz Anında Onay, hiçbir teminat, Düşük fiyatla vermek, biz% 2 krediler her türlü sağlar. Zapfinancecompany@gmail.com: ilgilenen varsa, e-posta ile bize ulaşın
    Saygılarımızla,
    Dr Ir. Iwan

    YanıtlaSil
  131. DİKKAT:
    Burada Kredi teklif, sen kredinin her türlü ilgilendi?
    Biz mali yardım için arayan kötü kredi, ev geliştirme kredisi, kişisel ve iş kredisi, öğrenci insanlara ve çok düşük faiz oranı ile şirket vb ile veya teminat olmadan kredi sunuyoruz, Rev. Brian Steven kredi firmaya hoş geldiniz. herhangi bir ilgi, bir e-posta yoluyla bizimle irtibata gerekir:
    Aşağıdaki bilgilerle, aşağıdaki bilgileri doldurun ve zirve lütfen moneylending110@gmail.com;
    **********
    Borçlunun Bilgi
    ad soyad:
    ülke:
    adres:
    yaş:
    0ccupation:
    seks:
    Telefon:
    Mobil Telefon numarası:
    Aylık Gelir:
    EUR veya USD gerekli miktarı:
    Tutar gerekli:
    Kredi amacı:
    Kredi süresi:
    nasıl Acil Eğer kredi ihtiyacınız var:
    İngilizce anlıyor musun ?:
    hangi site bizim reklam buldunuz ?:
    **********
    Rev. Brian Steven
    E-POSTA: moneylending110@gmail.com

    YanıtlaSil
  132. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    Web sitesi: Sgrmarketerscompany.webs.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  133. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15,000,000.00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com


    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  134. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım size temel oluşturmak yardımcı olmak için.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  135. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım size temel oluşturmak yardımcı olmak için.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  136. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  137. İyi Günler,

    Eğer finansal kredi sorunu her türlü musunuz? olsun veya olmasın
    Sen borç temizlemek için hızlı bir kredi gerekiyor ve
    geri iş% 2 seviyesine. Eğer öyleyse lütfen bize ulaşın e-posta olsa
    Bizim aşağıda: Rosemaryloanfirm7@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. Günaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  139. Iyi günler! Eğer herhangi bir kredi arayışında mısınız? Biz ALEX MOORE CREDITO biz ev kredileri,% 2 faiz oranı otomatik kredi vb gibi kredi her türlü teklif, güvenilir ve dinamik. Ilgilenen varsa ve daha fazla bilgi için bize ulaşın E-posta ile: am.credito@blumail.org

    YanıtlaSil
  140. merhaba
    Biz acil mali yardım ihtiyacı olan kişilere borç para, kayıtlı bir şirket olan Jennifer Dawson Jennifer Dawson Murahhas (MD) değilim, çünkü düşük kredi puanları, işletme kredileri, eğitim bankalardan kredi reddedildi olanlar krediler, araba kredileri, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazlası, ya da bir borcu veya ücret ödemek istiyorum, ya da sahte para borç veren tarafından daha önce kandırdı edilmiştir? Eğer doğru yerde şimdi Tebrikler, Jennifer Dawson Kredi Bürosu,% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir bir kredi şirket, biz tüm sorunları sona erdirmek için geldim. Biz gizli yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorsunuz. Jenniferdawsonloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun
    çok sevgi
    Bayan Jennifer

    YanıtlaSil
  141. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek sizin kredi başvurunuzu almak en kısa sürede.
    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimiz binlerce kredi türleri için yılda mükemmel bir üne kurduk. Biz kredi hizmetleri, vatandaş ve sivil vatandaşların herhangi bir sayıda garanti sunuyoruz, biz kolay bireysel krediler, iyi tüm vatandaşlara ve sivil vatandaşlar için ticari / ticari kredi, bir araba kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, konut kredisi, teklif ya da kötü kredi geçmişi. Bizim kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi yüksek ipuçları en kısa sürede biz size cevap verecektir bu e-{} fredlarryloancompany@gmail.com bize ulaşabilirsiniz, bilgileri doldurun ve daha detaylı bilgi için bize iade edin sizin kredi ayrıntıları.
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA Ltd). senin bankalar HAYIR derken Evet diyor. Son olarak, biz küçük ölçekli kredi FİRMA, aracılar, bize sınırsız sermaye için küçük finans kuruluşlarını finanse. Fredlarryloancompany@gmail.com: daha fazla detay acil kredi almak için gitmek için, bu e-postayı yanıtlayın, hemen bize ulaşın
    Ilgilenen varsa lütfen, şimdi bize geri almak, kredi faiz oranı yıllık% 2 olduğuna dikkat edin.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  142. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek sizin kredi başvurunuzu almak en kısa sürede.
    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimiz binlerce kredi türleri için yılda mükemmel bir üne kurduk. Biz kredi hizmetleri, vatandaş ve sivil vatandaşların herhangi bir sayıda garanti sunuyoruz, biz kolay bireysel krediler, iyi tüm vatandaşlara ve sivil vatandaşlar için ticari / ticari kredi, bir araba kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, konut kredisi, teklif ya da kötü kredi geçmişi. Bizim kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi yüksek ipuçları en kısa sürede biz size cevap verecektir bu e-{} fredlarryloancompany@gmail.com bize ulaşabilirsiniz, bilgileri doldurun ve daha detaylı bilgi için bize iade edin sizin kredi ayrıntıları.
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA Ltd). senin bankalar HAYIR derken Evet diyor. Son olarak, biz küçük ölçekli kredi FİRMA, aracılar, bize sınırsız sermaye için küçük finans kuruluşlarını finanse. Fredlarryloancompany@gmail.com: daha fazla detay acil kredi almak için gitmek için, bu e-postayı yanıtlayın, hemen bize ulaşın
    Ilgilenen varsa lütfen, şimdi bize geri almak, kredi faiz oranı yıllık% 2 olduğuna dikkat edin.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  143. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek sizin kredi başvurunuzu almak en kısa sürede.
    Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Biz müşterilerimiz binlerce kredi türleri için yılda mükemmel bir üne kurduk. Biz kredi hizmetleri, vatandaş ve sivil vatandaşların herhangi bir sayıda garanti sunuyoruz, biz kolay bireysel krediler, iyi tüm vatandaşlara ve sivil vatandaşlar için ticari / ticari kredi, bir araba kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, konut kredisi, teklif ya da kötü kredi geçmişi. Bizim kredi teklif ilgilenen varsa aldığımız gibi yüksek ipuçları en kısa sürede biz size cevap verecektir bu e-{} fredlarryloancompany@gmail.com bize ulaşabilirsiniz, bilgileri doldurun ve daha detaylı bilgi için bize iade edin sizin kredi ayrıntıları.
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya gerçek yapacaktır. (FRED LARRY KREDİ FİRMA Ltd). senin bankalar HAYIR derken Evet diyor. Son olarak, biz küçük ölçekli kredi FİRMA, aracılar, bize sınırsız sermaye için küçük finans kuruluşlarını finanse. Fredlarryloancompany@gmail.com: daha fazla detay acil kredi almak için gitmek için, bu e-postayı yanıtlayın, hemen bize ulaşın
    Ilgilenen varsa lütfen, şimdi bize geri almak, kredi faiz oranı yıllık% 2 olduğuna dikkat edin.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  144. Merhaba,
    Bu Bayan Debra Morgan, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (Morgandebra816@gmail.com)

    YanıtlaSil
  145. Merhaba, ben Bayan Judith, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Judithfranklinloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

    YanıtlaSil
  146. Meşru bir kredi şirketi, Anında Onay, hiçbir teminat, Düşük fiyatla kolay bir erişim kredisi için baktığımızda, doğru Kredi şirketi, biz% 2 krediler her türlü sağlamak, çünkü Victoria Sanchez Kredi Firma ziyaret emin olun. Victorisanchezloanfirm@gmail.com: Eğer ilgileniyorsanız, size e-posta ile bize ulaşabilirsiniz
    Saygılarımızla,
    Bayan Victoria

    YanıtlaSil
  147. Ben Bayan Junaina, bireysel kredi kredi duyuyorum. Biz Euro 100,000,000,00 yılda% 2 faiz oranı kredi sunuyoruz. Hangi bir kredi ihtiyacınız para 500,000,000,00.in.% 100 proje finansmanı teminatlı ve teminatsız krediler mevcut olan. dünyadaki müşterilerimize birçok finansal hizmetler sunmak için garanti edilir. Kredilerin bir paket ile, kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçluya aktarılır. biz anlamak ve müşterilerimizin birine bir kredi sunmak için Gereksinimleri açık ve kolay çalışır kim Uygulamalı, şirketler, kurumlar, ve iş örgütleri, özel kişiler ve Emlak Yatırımcıları her türlü. bize ulaşın bize e-posta gönderin: diamondfinanceinsurancecompany@gmail.com Eğer Tamam bir kredi almak için nasıl hakkında daha fazla bilgi için
    Bayan junaina

    YanıtlaSil
  148. Merhaba, ben Bayan Judith, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Judithfranklinloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun

    YanıtlaSil
  149. Am Bayan Jennifer, bireysel kredi kredi. Biz Euro 100,000,000,00 yılda% 2 faiz oranı kredi sunuyoruz. Hangi bir kredi ihtiyacınız para 500,000,000,00.in.% 100 proje finansmanı teminatlı ve teminatsız krediler mevcut olan. dünyadaki müşterilerimize birçok finansal hizmetler sunmak için garanti edilir. Kredilerin bir paket ile, kredi işlenebilir ve fonlar kısa sürede borçluya aktarılır. biz anlamak ve müşterilerimizin birine bir kredi sunmak için Gereksinimleri açık ve kolay çalışır kim Uygulamalı, şirketler, kurumlar, ve iş örgütleri, özel kişiler ve Emlak Yatırımcıları her türlü. bize ulaşın bize e-posta gönderin: jenniferdawsonloanfirm@gmail.com Eğer Tamam bir kredi almak için nasıl hakkında daha fazla bilgi için.
    Bayan Jennifer

    YanıtlaSil
  150. MERHABA, KREDİ ARAYANLAR.
    Hayal kırıklığına olma yardım ve yorgun ihtiyacınız var mı? ...
    Biz bir şirket, küçük işletmeler ve şirketler kredilerin çeşitli yanı sıra bireysel tüketicilere sunuyoruz.
    Bizim kredi paketi uzun veya kısa süreli olabilir ya, tercihleri istediğiniz.
    Biz eğitim, iş, borç konsolidasyonu ve kredi proje uygulama olarak kredilerin her türlü sunuyoruz.
    Biz reklam internet rağmen kredi deneyim büyük bir zenginlik var.
    Kredi sistemi internet ölçüde finansal ihtiyaçları ve gereklilikleri ile tüm ticari müşterilere yardımcı olmak için kiralama hizmet yelpazemizi genişletmek için bize getirdi Bizim yaklaşım dinamiktir.
    Eğer bir peşinat, kötü kredi, ya da belki borç bir sürü yoksa, biz sizin özel ihtiyaçlarına göre mükemmel bir program bulabilirsiniz! Biz çok düşük faiz oranıyla kredi belli bir miktar sunuyoruz.
    Biz 10 yıllık krediler için iş olmuştur, deneyim ve uzmanlık yüksek seviyede belirtilen zaman dilimi altında müşterilerimize tüm kredi transferi inkar edilemez.
    Size geçmek için bu harika fırsatı mali izin vermeyin.
    Sarah Mantı Wong Kredi Ev
    E-posta: sarahmantiwongloanhome@gmail.com veya sarahmantiwongfinancialsolution@yahoomail.com

    YanıtlaSil
  151. HERKES İÇİN KREDİ TEKLİF (HEMEN BAŞVUR)

    Eğer bir işadamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal stres mısınız? Kendi işini kurmak için Para gerekiyor? Eğer düşük bir geliriniz var ve sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan kredi almak için buluyor musunuz? Cevap Christiana Anderson Kredi Firma cevap, burada. Biz sunuyoruz;

    a) bireysel kredi, iş genişletme.
    b) İş Başlangıç ve eğitim.
    c) borç konsolidasyonu.
    d) Sabit Para Krediler.

    Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için ve ayrıca süre size% 2 faiz oranı ile kredi geri ödeme tamamlamak için gelemez imkanı sunuyor. Bu size ihtiyacınız para toplamak için gerçek bir şans verir. Christianadersonsloans@gmail.com: İlgilenen adayların aracılığıyla bize başvurun

    Bilgi Gerekli şunlardır;

    1) adı:
    2) Ülke:
    3) adres:
    4) Devlet:
    5) Konuşulan diller:
    6) Yaş:
    7) Medeni Hali:
    8) Meslek:
    9) Telefon numarası:
    10) Şu anda işyerinde bulunan:
    11) Aylık gelir:
    12) yakın akrabaları:
    Kredinin 13) miktarı gerekli:
    14) kredi süresi:
    Kredinin 15) Amaç:

    NOT: Uygulama, yukarıda 18years ve içindir

    YanıtlaSil

  152. Sen borçları ödenmeyen kira varsa veya bankada bir kredi reddetti?
    Ekibimiz% 2 faiz oranı ile sorunların çözümünde yardımcı olacaktır.
    Biz herhangi bir amaç için hızlı kredi öneririz. Sadece bir kimlik kartı, hızlı doğrulama, asgari formaliteler, öneri ve düşük 15 dakikaya kredi kararı yüksek kabul edilebilirliği. Gelir belgesi vermek gerek kalmadan. Biz 152 Milyon GBP yüksek bir kredi tutarı kadar var.
    Bizim geri ödeme süresi 20 yıl 6 ay kadardır. Hiçbir kredi çek veya kredi geçmişi. Biz bir gün her şeyi idare, bize gel.
    Jeanne.loanfirm@gmail.com veya jeanne.loanfirm@financier.com: Bizim e-posta yoluyla Bize bugün

    Jeanne Roland Kredi Bürosu

    YanıtlaSil
  153. ZAP sizin başarınıza odaklı, yetkili deneyimli ve sertifikalı profesyoneller Bağımsız Finans kredi borç veren olduğunu. Biz müşterilerimize kredi hizmetleri alanında en iyi çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Biz anlık onayı, hiçbir teminat, düşük fiyatlar vermek, biz% 2 kredilerin her türlü sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, e-posta yoluyla bize ulaşın: zapfinancecompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. Her biri Merhaba, ben, ben çabuk Tanrı lütuf çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Endonezya'dan bayan Aanjay Rara değilim ama Ohio ABD'de yaşamak Şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir zengin bir kadın fakir olmaktan. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak çok umutsuz oldu internette bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile temasa karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bir kadın Jeanne Roland Kredi Firma CEO'su Bayan Jeanne Roland denilen hakkındaki sonuca bana söyledi. Kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve tüm hazırlıkları nerede kredi oldu az iki (2) gün kredi transferi ile ilgili ve yapılan bu yüzden Bu yüzden,% 2 düşük faiz oranı ile (320,000.00USD) bir kredi toplamı için uygulanan benim bankaya yatırılır. Yani ben hızlı bir kredi ihtiyacı birini tavsiye yoluyla ona temas etmek istiyorum: (jeanne.loanfirm@gmail.com veya jeanne.loanfirm@financier.com) O Allah onu korusun olacağını dua yapıyorum ki bilmiyor iyi bir şey için o benim hayatımda yapmış. Ayrıca daha fazla bilgi için aanjayrara2015@gmail.com bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  155. Eğer kendi işinizi kurma düşünüyor musunuz, acil kredinin ciddi ihtiyaç mali yardım getting düşünüyor musun, sen borç olan kişisel krediler, iş kredileri, ve iş teklif, çünkü bu sizin arzu ulaşmak için bir şans olduğunu krediler ve% 2 .HURRAY kredi faiz oranı her türlü, neredeyse bu yılın sonu ve biz JoyceRolandLoanCompany, biz bir gülümseme ile her kredinin tüm bu yeni yılda alacağı tüm değerli müşterilerimize garanti onların yüzünde.
    Daha fazla bilgi için joycerolandloancompany@gmail.com e-posta yoluyla bize şimdi


    Borçlu Bilgi:

    Ad Soyad: _______________
    Ülke: __________________
    Cinsiyet: ______________________
    Yaş: ______________________
    Gerekli kredinin miktarı: _______
    Kredi Süre: ____________
    Amaç Kredi: _____________
    Cep Telefonu: ________
    İngilizce anlıyor musun: ________

    JoyceRolandLoanCompany

    YanıtlaSil
  156. Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, sertifikalı uluslararası kredi şirketi ve biz bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve tüm dünyada her türlü insanlara kredi vermek vardır.
      Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir finansal sorun Are you finansal çözüm Motec Kredileri Şirket tüm finansal sorunlarına çözüm gerek var mı, bizim krediler, kolay, ucuz ve hızlı. Eğer gerektirir kredi için bugün bize ulaşın, biz sadece% 3 faiz oranı bütçenize uygun herhangi bir kredi sağlayabilir. Bize e-posta. info.motecloanfirm@gmail.com

                                Borçlunun bilgi
    Ad Soyad: ....................
    Ülke: ...........
    Kredinin miktarı ........
    kredi süresi: .......................
    Kişisel Telefon No: ...........

    YanıtlaSil
  157. Biz muhtaç insanlara yardım için kurulmuş bir örgüt vardır
    Böyle mali yardım gibi destek. Yani, mali geçiyor eğer
    Sorun bir finansal karmaşa var ve fon gerekirse
    Kendi iş kurma ya da bir kredi ihtiyacınız borcunu ödemek veya ödeme
    faturaları, güzel bir iş başlatmak, ya da bunu zor
    , yerel bankalardan sermaye kredisi almak E yoluyla bugün bize - posta
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com
      "Peki, bu fırsatı senden geçmesine izin vermeyin
    Sen tamamlamak ve aşağıda ayrıntıları dönmek için tavsiye edilir ..

    Adınız: ______________________
    Adresiniz: ____________________
    Sizin Ülke: ____________________
    Senin görevin: __________________
    Gerekli kredinin miktarı: ______________
    Kredinin Dönem: ____________________
    Aylık Geliri: __________________
    Cep Numarası: ________________
    Daha önce bir kredi için başvuruda mı: ________________
    Eğer dürüst tedavi edilir bir önceki kredi, dava varsa? ...

    Hızlı hareket ve finansal stres, karmaşa ve zorlukları çıkmak
    e yoluyla RebeccaWilliamsLoanFirm bugün temasa - mail:
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. Merhaba, her biri ben hızlı Tanrı zengin bir kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi gerçek bir kredi borç veren beni yönettiği nasıl bir ifade paylaşmak için bu orta kullanmak istiyorsanız lütfen kim artık sağlıklı bir övünme ve stres veya mali zorluklar olmadan zengin bir hayat. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak çok umutsuz oldu internette bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 3470 $ USD toplamı kandırdı, sonra ben bir arkadaş temas karar Son zamanlarda online kredi var benim, biz konuda tartışılan ve bir Kadın ChloeMorrisLoanFirm CEO'su Yani çok düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı (60.000 $) için uygulanan Bayan Chloe adında hakkındaki sonuca o bana kredi stres olmadan kolayca kabul edildi ve tüm hazırlıkları nerede benim bankadan bir çağrı aldı kadar bunun bir şaka olduğunu düşündüm kredi banka hesabına yatırılır edildi kredi transferi ve daha az dört (4) gün içinde ilgili yapılan benim hesap sonunda Tanrı kalbim arzularını vermek başardı gerçek bir kredi borç veren beni yönlendirerek dualarımı o kadar mutlu oldu 60.000 $ ile yatırıldı edilmiştir. bu yüzden lütfen e-posta benim kredi almak başardı nasıl oldu (Chloemorrisloan@gmail.com) üzerinden ona temas için bir kredi almak ilgilenen herkesi tavsiye ediyorum benim için makul bir yaşam yapma Bayan Chloe büyük teşekkür, bu yüzden oldu benim faturaları ödemek mümkün. Eğer zaman aşımı aldı teşekkürler Yani benim başarı öyküsü hakkında okumak ve ben Tanrı da senin hayatında iradesini yapacak dua etmek
    Ben adına göre Harika duyuyorum. Daha fazla yönergesi için bana ulaşabilirsiniz. Yükleme harikamehmed@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. merhaba
    Biz acil mali yardım ihtiyacı olan kişilere borç para, kayıtlı bir şirket olan Jennifer Dawson Kredi Firma Jennifer Dawson Murahhas (MD) değilim, çünkü düşük kredi puanları, iş kredileri bankalardan kredi reddedildi olanlar , eğitim kredileri, otomobil kredileri, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazlası, ya da bir borcu veya ücret ödemek istiyorum, ya da sahte para borç veren tarafından daha önce kandırdı edilmiştir? Eğer doğru yerde şimdi Tebrikler, Jennifer Dawson Kredi Bürosu,% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir bir kredi şirket, biz tüm sorunları sona erdirmek için geldim. Biz gizli yardım sağlamak ve jenniferdawsonloanfirm@gmail.com adresine e-posta yoluyla bugün bize loans.So sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorsanız
    çok sevgi
    Bayan Jennifer

    YanıtlaSil
  160. Merhaba,

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $ 15,000,000.00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  161. Hızlı ve kolay kredi faturalarını ödemek ve yeni bir iş başlatmak veya% 3 faiz ucuz bir oranda kendi projelerini finanse yeniden için uygulayın. Aracılığıyla bugün bize musunuz: bizim asgari kredi teklifi olarak gerekli kredi miktarı ile credit_solution@outlook.com kredi miktarı herhangi bir seçim $ 1,000.00 USD. Biz meşru kayıtlı ve sertifikalı borç veren vardır. Sen bu krediyi almak isteyen varsa, bugün ABD irtibata kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz, kredi ve nasıl şartları ve koşulları kredi do you transfer edilecek nasıl süreci. Eğer ilgileniyorsanız ben acil yanıt gerekir.

    İlk bilgiler gereklidir:

    (1) Tam isimleri:
    Kredi olarak gerekli (2) Tutar:
    (3) Telefon Numarası:
    (4) Süresi:
    (5) Ülke:
    (6) Devlet / İl:
    (7) Aylık Geliri:
    (8) Durum:
    (9) Yaş / Cinsiyet:
    Kredi (10) Amaç:

    NOT: kredi hızlı işleme için credit_solution@outlook.com: Tüm yanıtlar gönderilmesi gerekmektedir.

    Teşekkür ederim,

    Bayan Abigail Nero
    Mobil: +2347050251612
    E-posta: credit_solution@outlook.com

    C.E.O / ABIGAIL NERO Kredi Şirketi.

    YanıtlaSil
  162. Arkadaşlar ben Akdeniz Üniversitesi Merkez Kampüs te okuyordum Manavgat Kampüsü ne yatay geçiş yaptım burs alıyorum kredi değil kesilir mi

    YanıtlaSil
  163. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek biz kredi bilgilerinizi almak gibi kredi en kısa sürede uygulama bu e-posta bize ulaşın almak gibi {} fredlarryloancompany@gmail.com biz en kısa sürede size cevap verecektir
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya} true.{fredlarryloancompany@gmail.com gelmek yapacak.


    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil
  164. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek biz kredi bilgilerinizi almak gibi kredi en kısa sürede uygulama bu e-posta bize ulaşın almak gibi {} fredlarryloancompany@gmail.com biz en kısa sürede size cevap verecektir
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya} true.{fredlarryloancompany@gmail.com gelmek yapacak.


    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil
  165. Eğer işinizi veya herhangi bir amaca finanse etmek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve yasal ve uluslararası lisans kredi borç veren, biz% 2 makul bir faiz oranı, ticari firmalar, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, kısa ya da uzun vadeli kredi olabilir, ya da kötü kredi var olsa bile, biz işleyecek biz kredi bilgilerinizi almak gibi kredi en kısa sürede uygulama bu e-posta bize ulaşın almak gibi {} fredlarryloancompany@gmail.com biz en kısa sürede size cevap verecektir
    Amacımız müşterilerimize en iyi oluşturmak ve onlara güvenli bir hizmet vermek için, bizim paketler şunlardır:
    * Konut Kredisi
    * Oto Kredisi
    * Mortgage kredisi
    * İş kredisi
    * Uluslararası kredi
    * Kişisel kredi
    * Her türlü kredi,
    Hiçbir sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 memnuniyet garantisi vardır. Yapmanız gereken bize ne istediğinizi bildirin ve biz kesinlikle rüya} true.{fredlarryloancompany@gmail.com gelmek yapacak.


    bir kredi alma gerçek yardım

    YanıtlaSil